وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

سنا مهیای استیضاح شد

سنا مهیای استیضاح شد رئیس‌جمهور آمریکا با دو اتهام اساسی روبه‌رو است؛ «سوءاستفاده از قدرت» و دیگری «ایجاد مانع در مسیر کنگره و کارشکنی در اجرای عدالت».
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۲ - ۲۸ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 18
کد خبر: ۳۳۷۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ جلسه استیضاح دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در سنا به روز سه شنبه یکم بهمن ماه (۲۱ ژانویه) موکول شد و تا آن زمان بحث و گفتگو در سنا ادامه دارد.

 

ترامپ برای مقابله با استیضاح از یک مزیت عمده برخوردار است چرا که سنا دارای اکثریت جمهوریخواه است. جان رابرتس رئیس دیوانعالی آمریکا که به عنوان قاضی ارشد محاکمه تعیین شده است، در برابر سناتور‌ها سوگند یاد کرد. از سوی دیگر نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا روز پنج شنبه قطعنامه حاوی بند‌های استیضاح رئیس جمهور این کشور را امضاء و آن را تقدیم مجلس سنا کرد. پلوسی در حین امضای این قطعنامه گفت: هیچ‌کس بالاتر از قانون قرار ندارد.

 

دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا ماه گذشته، پرونده استیضاح ترامپ را با دو اتهام «سوء استفاده از قدرت» و «ممانعت در تحقیقات کنگره» نهایی کردند، تا وی را به سومین رئیس جمهوری در تاریخ آمریکا تبدیل کنند که در موقعیت استیضاح قرار می‌گیرد.
فرآیند تحقیقات استیضاح ترامپ پس از رسانه‌ای شدن مکالمه تلفنی وی با ولادیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در خصوص پرونده فساد مالی فرزند جو بایدن معاون پیشین باراک اوباما و رقیب کنونی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا آغاز شد.

 

در این گفتگوی تلفنی، ترامپ از رئیس جمهور اوکراین خواسته بود تحقیقاتی درباره پسر جو بایدن که زمانی عضو هیأت مدیره شرکت گاز «بوریسما» در اوکراین بود، انجام دهد تا فساد مالی وی را برملا کند و از آن برای ضربه زدن به جو بایدن کاندیدای دموکرات ریاست جمهوری سوء استفاده کند. این افشاگری باعث شد تا دموکرات‎های مجلس نمایندگان آمریکا برای استیضاح ترامپ دست به کار شوند و فرآیند استیضاح رئیس جمهور آمریکا را آغاز کنند.

منبع: صدا وسیما

ارسال نظر
آخرین اخبار